Πληροφορίες

Μεταφορικά

1. Παραλαβή από το Κατάστημα

Καμία απολύτως επιβάρυνση.

Χρόνος Παραμονής στο Κατάστημα: 15 ημερολογιακές μέρες, από την ημερομηνία που σας ενημερώσαμε (με email και τηλεφωνικά) ότι μπορείτε να το παραλάβετε.

Ημέρες & Ώρες Παραλαβής: Δευτέρα – Παρασκευή (εργάσιμες) | 11:00 – 19:00.

Διεύθυνση Καταστήματος: Γαριβάλδη 25 & Μιαούλη, 546 42, Θεσσαλονίκη.

Τηλέφωνο801 101 0215 για οποιαδήποτε πληροφορία.

 

2. Παραλαβή με δική σας Μεταφορική

Καμία απολύτως επιβάρυνση.

Χρόνος Παραμονής στο Κατάστημα: 15 ημερολογιακές μέρες, από την ημερομηνία που σας ενημερώσαμε (με email και τηλεφωνικά) ότι μπορείτε να το παραλάβετε.

Ημέρες & Ώρες Παραλαβής: Δευτέρα – Παρασκευή (εργάσιμες) | 11:00 – 19:00.

Διεύθυνση Καταστήματος: Γαριβάλδη 25 & Μιαούλη, 546 42, Θεσσαλονίκη.

Τηλέφωνο801 101 0215 για οποιαδήποτε πληροφορία.

 

3. Αποστολή με Courier

Κόστος Μεταφορικών:
– Για κάθε παραγγελία έως 5 κιλών βάρους, το κόστος μεταφορικών είναι 2.9 ευρώ.
– Εφόσον η παραγγελία ξεπεράσει τα 5 κιλά βάρους, προστίθεται 1 ευρώ για κάθε έξτρα κιλό βάρους.
– Μόλις η παραγγελία ξεπεράσει τα 49 ευρώ σε αξία προϊόντων, παρέχεται έκπτωση 2.9 ευρώ από το κόστος των μεταφορικών.

Χρόνος Παράδοσης: 1-3 εργάσιμες μέρες, από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας.

Ημέρες & Ώρες Παράδοσης: Δευτέρα – Παρασκευή (εργάσιμες) | 11:00 – 17:00.

Τόπος Παράδοσης: Η διεύθυνση που δηλώσατε στην παραγγελία σας (στην πόρτα σας).

Εταιρία Ταχυμεταφοράς: ACS Courier.

Απομακρυσμένες Περιοχές: Η παράδοση μπορεί να διαρκέσει κατά 1-3 εργάσιμες μέρες περισσότερο.

Αντικαταβολή: Επιλέγοντας ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, χρεώνεστε με 1.5 ευρώ.

Τηλέφωνο801 101 0215 για οποιαδήποτε πληροφορία.

 

4. Αποστολή με Μεταφορική

Κόστος Μεταφορικών:
– Για κάθε παραγγελία έως 5 κιλών βάρους, το κόστος μεταφορικών είναι 2.9 ευρώ.
– Εφόσον η παραγγελία ξεπεράσει τα 5 κιλά βάρους, προστίθεται 0.50 ευρώ για κάθε έξτρα κιλό βάρους.
– Μόλις η παραγγελία ξεπεράσει τα 49 ευρώ σε αξία προϊόντων, παρέχεται έκπτωση 2.9 ευρώ από το κόστος των μεταφορικών.

Χρόνος Παράδοσης: 3-6 εργάσιμες μέρες, από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας.

Ημέρες & Ώρες Παράδοσης: Δευτέρα – Παρασκευή (εργάσιμες) | 9:00 – 17:00.

Τόπος Παράδοσης: Η διεύθυνση που δηλώσατε στην παραγγελία σας (επί πεζοδρομίου).

Μεταφορική: Logica Μεταφορική.

Απομακρυσμένες Περιοχές: Η παράδοση μπορεί να διαρκέσει κατά 3-4 εργάσιμες μέρες περισσότερο.

Αντικαταβολή: Επιλέγοντας ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, χρεώνεστε με 3 ευρώ.

Τηλέφωνο801 101 0215 για οποιαδήποτε πληροφορία.

Όλη η διαδικασία υπολογισμού των μεταφορικών και της μεθόδου πληρωμής εκτελείται αυτόματα. Μπορείτε να την παρακολουθείτε με τον έλεγχο του καλαθιού σας.

Πολιτική Απορρήτου

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει:

 • τα προσωπικά δεδομένα που το Senu.gr συλλέγει για εσάς
 • πώς χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα
 • τις επιλογές που έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά.

Αναγνωρίζουμε ότι η προστασία των προσωπικών δεδομένων αποτελεί μια διαρκή ευθύνη και, συνεπώς, θα ενημερώνουμε και θα τροποποιούμε ανά διαστήματα την παρούσα Δήλωση. Παρακαλείσθε να επισκέπτεσθε κατά διαστήματα την ιστοσελίδα μας https://www.Senu.gr/ προκειμένου να βεβαιώνεστε ότι είστε ενήμεροι για, και ικανοποιημένοι με τυχόν αλλαγές.

Για το Senu.gr ο σεβασμός και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί δέσμευση. Κατανοούμε και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι είστε ενήμεροι και ενδιαφέρεσθε για τα προσωπικά σας δεδομένα και εγγυούμαστε ότι η επεξεργασία τους λαμβάνει χώρα σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (‘ΓΚΠΔ’), της Οδηγίας 2002/58/ΕΚ για την προστασία της ιδιωτικής ζωής στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, όπως εφαρμόζεται στην ελληνική έννομη τάξη και κάθε ελληνικό νόμο ή κανονισμό που αφορά στην προστασία προσωπικών δεδομένων, περιλαμβανομένων των κατευθυντήριων γραμμών και των αποφάσεων που εκδίδονται από την Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

1. Ποιοι είμαστε

Είμαστε η “Alpha Network O.E.” (Λιανικό εμπόριο απο επιχειρήσεις πωλήσεων με αλληλογραφία ή μέσω διαδικτύου) με έδρα στην Θεσσαλονίκη, οδός Γαριβάλδη αρ. 25. Σκοπός μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις. Προτεραιότητά μας αποτελεί η συνεχή βελτίωση και η διαμόρφωση των τάσεων της αγοράς, με κινητήριο δύναμή μας σε αυτή την πορεία τους ανθρώπους μας.

2. Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε για εσάς;

2.1. Ονοματεπώνυμο / Επωνυμία εταιρείας. Συλλέγουμε τα ονόματα (όνομα, επώνυμο) και τις επωνυμίες των πελατών μας και τα ονόματα των προσώπων επικοινωνίας των πελατών μας όταν εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για τις υπηρεσίες μας ή κάνουν εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) ή συμμετέχουν στους διαγωνισμούς και στις προωθητικές μας ενέργειες ή κάνουν εγγραφή στο πρόγραμμα επιβράβευσής μας.

2.2. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Συλλέγουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των πελατών μας και των προσώπων επικοινωνίας των πελατών μας όταν εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για τις υπηρεσίες μας ή όταν κάνουν εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) ή συμμετέχουν στους διαγωνισμούς και στις προωθητικές μας ενέργειες ή κάνουν εγγραφή στο πρόγραμμα επιβράβευσής μας.

2.3. Ταχυδρομική διεύθυνση. Συλλέγουμε τη διεύθυνση κατοικίας ή έδρας των πελατών μας για σκοπούς τιμολόγησης και αποστολής του λογαριασμού.

2.4. Λοιπά στοιχεία επικοινωνίας. Συλλέγουμε λοιπά στοιχεία επικοινωνίας, όπως για παράδειγμα τον αριθμό τηλεφώνου των πελατών μας ή των υπευθύνων επικοινωνίας των πελατών μας, για να παρέχουμε καλύτερα και ταχύτερα τις υπηρεσίες μας καθώς και όταν κάνουν εγγραφή στο πρόγραμμα επιβράβευσής μας.

2.5. Στοιχεία τιμολόγησης. Συλλέγουμε τα στοιχεία των πελατών μας που είναι απαραίτητα για την τιμολόγηση των υπηρεσιών μας, όπως για παράδειγμα το ΑΦΜ και το όνομα της Δ.Ο.Υ.

2.6. Προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο των δικαιωμάτων και ελευθεριών σας με το να μη συλλέγουμε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν.

3. Πώς συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν εκφράζετε το ενδιαφέρον σας για τις υπηρεσίες μας, όταν πραγματοποιείτε αγορές από το e-shop μας, όταν σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, όταν επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μας, όταν κάνετε εγγραφή στο newsletter μας ή όταν κάνετε εγγραφή στο πρόγραμμα επιβράβευσής μας. Δεν διαθέτουμε προς πώληση τα προσωπικά σας δεδομένα σε κανέναν και τα μοιραζόμαστε μόνο με τρίτους (π.χ. μεταφορικές εταιρίες) που διευκολύνουν την παροχή των υπηρεσιών μας προς εσάς.

4. Πώς χρησιμοποιούμε (επεξεργαζόμαστε) τα προσωπικά σας δεδομένα;

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους παρακάτω σκοπούς:

4.1. Παροχή των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας μέσω του e-shop μας.

4.2. Marketing ή/και προωθητικές ενέργειες, όπως συμμετοχή σε διαγωνισμούς ή emails, SMS, push notifications που στέλνουμε περιοδικά σε όσους έχουν κάνει εγγραφή στο newsletter μας ή στο πρόγραμμα επιβράβευσής μας. Στη λίστα προσώπων που στέλνουμε newsletters μπορεί να προσθέσουμε και εκείνους που μας δίνουν τις διευθύνσεις email τους κατά την επικοινωνία μας και που μας δηλώνουν ότι επιθυμούν να λαμβάνουν newsletters. Σε κάθε newsletter δίνεται η δυνατότητα στον παραλήπτη να δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να λαμβάνει άλλα newsletters από εμάς, κλικάροντας την επιλογή ‘Unsubscribe’, ενώ από το πρόγραμμα επιβράβευσης μπορεί το μέλος να διαγραφεί στέλνοντας email στο info@bigmall.gr ή μέσω της ειδικής ιστοσελίδας του προγράμματος επιβράβευσης.

5. Νόμιμη βάση επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων

5.1. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που γίνεται για την παροχή των προϊόντων και υπηρεσιών μας προς εσάς, βασίζεται στη σύναψη και εκτέλεση σύμβασης ή -κατόπιν αιτήματός σας- σε προπαρασκευαστικές ενέργειες για τη σύναψη και εκτέλεση σύμβασης.

5.2. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που γίνεται για σκοπούς marketing ή/και προωθητικών ενεργειών, βασίζεται στη συγκατάθεσή σας.

5.3. Σε ορισμένες περιπτώσεις η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για τους σκοπούς έννομων συμφερόντων μας ή για σκοπούς συμμόρφωσής μας προς την εθνική ή/και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

6. Χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων

6.1. Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διαρκεί η συναλλακτική μας σχέση. Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα των πελατών και των καταναλωτών μας για τουλάχιστον δέκα (10) χρόνια προκειμένου να μπορούμε να εκπληρώνουμε την υποχρέωσή μας να διατηρούμε ακριβή αρχεία για φορολογικές ή άλλες διοικητικές αρχές.

6.2. Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα των προσώπων που έκαναν εγγραφή στα newsletters (ή/και στις προωθητικές μας ενέργειες) μέχρι τα πρόσωπα αυτά να μας δηλώσουν ότι δεν επιθυμούν πλέον να λαμβάνουν από εμάς newsletters ή/και προωθητικό υλικό.

6.3. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πού και για πόσο καιρό διατηρούνται τα προσωπικά σας δεδομένα παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε στο info@Senu.gr.

7. Εγγυήσεις που λαμβάνουμε για την προστασία των δεδομένων σας

Όταν μας δίνετε τα προσωπικά σας δεδομένα, λαμβάνουμε μέτρα προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι αυτά τηρούνται με ασφάλεια. Προκειμένου να προστατευθούν τα προσωπικά σας δεδομένα, λαμβάνουμε φυσικά, τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προστασίας τους. Ενημερώνουμε και ελέγχουμε την τεχνολογία ασφαλείας που χρησιμοποιούμε σε διαρκή βάση. Περιορίζουμε την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε εκείνους μόνο τους εργαζόμενους που χρειάζεται να γνωρίζουν τα δεδομένα αυτά, προκειμένου να παρέχουν οφέλη ή υπηρεσίες σε εσάς. Επιπλέον, εκπαιδεύουμε τους εργαζόμενους ως προς τη σημασία της εμπιστευτικότητας και διατήρησης του απορρήτου και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων. Μεταξύ άλλων, έχουμε εφαρμόσει τα παρακάτω τεχνικά και οργανωτικά μέτρα και διαδικασίες για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από οποιαδήποτε απώλεια, αλλοίωση, παράνομη επεξεργασία ή μεταβολή:

 • κρυπτογράφηση
 • ανίχνευση και διαχείριση περιστατικών παραβίασης ασφαλείας
 • χρήση διακομιστών (server) που βρίσκονται σε αίθουσες με περιορισμένη πρόσβαση και υπόκεινται σε τακτικούς ελέγχους
 • χρήση πληροφοριακών συστημάτων και προγραμμάτων για ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έχουν εγκατασταθεί κατά τρόπο που ελαχιστοποιεί τη χρήση προσωπικών δεδομένων ή/και δεδομένων εξακρίβωσης ταυτότητας του χρήστη
 • υιοθέτηση επιμέρους διαδικασιών διατήρησης προσωπικών δεδομένων και ασφαλούς διαγραφής/καταστροφής τους
 • πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων επί της αρχής “need-to-know”.

8. Πότε και πώς διαβιβάζουμε σε άλλους τα προσωπικά σας δεδομένα;

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας, χρησιμοποιούμε τρίτους παρόχους οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες για λογαριασμό μας. Έτσι, μπορεί να χρειαστεί να μοιραστούμε μαζί τους τα προσωπικά σας δεδομένα. Ωστόσο, μοιραζόμαστε μαζί τους μόνο τα προσωπικά σας δεδομένα που είναι απαραίτητα για να παρέχουν τις υπηρεσίες που τους ζητάμε και απαιτούμε από αυτούς να προστατεύουν τα δεδομένα σας και να μην τα χρησιμοποιούν για άλλους σκοπούς. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς αποθηκεύονται σε μία ή περισσότερες βάσεις δεδομένων που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις μας αλλά και σε τρίτους που είναι εγκατεστημένοι εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτοί οι τρίτοι δεν χρησιμοποιούν ούτε έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα για οποιονδήποτε άλλο σκοπό πέρα από την αποθήκευση και την ανάκτηση στο cloud.

9. Τα δικαιώματά σας

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας, τα οποία επεξεργαζόμαστε. Επιπλέον, έχετε τα εξής δικαιώματα:

9.1. Δικαίωμα διόρθωσης ή διαγραφής (σε ορισμένες περιπτώσεις) των προσωπικών σας δεδομένων.

9.2. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας ή εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

9.3. Δικαίωμα (υπό προϋποθέσεις) να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε να τα χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε αλλού.

9.4. Στις περιπτώσεις που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα βασιζόμενοι στη συγκατάθεσή σας, έχετε επίσης το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας για το διάστημα πριν την ανάκληση της συγκατάθεσής σας.

Τέλος, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια Ελληνική ανεξάρτητη αρχή, η οποία είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (http://www.dpa.gr/).

10. Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων εκτός της Ε.Ε.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς δεν διαβιβάζονται ούτε υπόκεινται σε επεξεργασία εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

11. Χρήση cookies

Χρησιμοποιούμε cookies (μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στη συσκευή σας κατά την πλοήγησή σας στο διαδίκτυο) για να υποστηρίξουμε την ιστοσελίδα μας, για να παρέχουμε τις διαδικτυακές υπηρεσίες μας και για να συλλέξουμε πληροφορίες. Τα cookies μας επιτρέπουν, μεταξύ άλλων, να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις και τις ρυθμίσεις σας, να παρέχουμε διαφημίσεις με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να αναλύουμε πώς λειτουργούν η ιστοσελίδα και οι διαδικτυακές υπηρεσίες μας.

Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies που χρησιμοποιούμε και να προσαρμόσετε τη χρήση τους στις επιθυμίες σας, πατήστε εδώ.

12. Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή τη χρήση cookies από εμάς ή για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας ή στέλνοντας email στο info@Senu.gr.

13. Πληροφορίες έκδοσης – Αλλαγές και ενημερώσεις

Η παρούσα Δήλωση ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 10/02/2020.

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε και επικαιροποιούμε την παρούσα Δήλωση σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, για οποιοδήποτε λόγο, χωρίς ειδοποίηση προς εσάς, πλην της ανάρτησης της επικαιροποιημένης Δήλωσης στην ιστοσελίδα μας. Μπορεί να στέλνουμε περιοδικά email προκειμένου να υπενθυμίζουμε τις αλλαγές και τις ενημερώσεις της παρούσας Δήλωσης αλλά θα πρέπει να ελέγχετε την ιστοσελίδα μας συχνά για να ενημερώνεσθε για την τρέχουσα και ισχύουσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Το www.Senu.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων μέσω διαδικτύου της “Alpha Network O.E.”, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη – Γαριβάλδη 25 & Μιαούλη, 546 42, στην Ελλάδα (ΑΦΜ: 801355044 / Δ.Ο.Υ ΣΤ Θεσσαλονίκης / ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 155002306000) (εφεξής “Senu.gr” ή η “εταιρία”). Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται στο www.Senu.gr.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις και συμφωνείτε με το περιεχόμενο αυτών διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην ιστοσελίδα www.Senu.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση, συναίνεσή και συμφωνία σας με το περιεχόμενο αυτών.

1. Τροποποίηση Όρων και Προϋποθέσεων

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, ενημερώνοντας τους επισκέπτες με ανάρτηση των νέων όρων και προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν αφορά παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη πραγματοποιήσει.

2. Παρεχόμενες Πληροφορίες & Προϊόντα

Το Senu.gr δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του www.Senu.gr, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια, συμπεριλαμβανομένων των περιγραφών, των φωτογραφιών (απόδοση χρωμάτων, κ.λπ.) και των τιμών προϊόντων, ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας, χωρίς παράλληλα να δεσμεύεται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Η εταιρία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.

3. Περιορισμός Ευθύνης

Διαθεσιμότητα:

Το Senu.gr αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας σε περίπτωση που εκφράσουν ενδιαφέρον για παραγγελία μη διαθέσιμου προϊόντος. 

Συμβουλές & Ιδέες:

Η εταιρία έχει επιμεληθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή το περιεχόμενο των συμβουλών και ιδεών που παρέχονται στην ιστοσελίδα της www.Senu.gr. Δεδομένων όμως των ιδιαιτεροτήτων κάθε χώρου που περιγράφεται, οι αναγνώστες είναι υπεύθυνοι να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας έχοντας διαβάσει προηγουμένως τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή κάθε προϊόντος που χρησιμοποιούν, και το Senu.gr δεν φέρει καμία ευθύνη. 

Το Senu.gr δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους (εκτός των περιπτώσεων της παραγράφου 12. “Αντικατάσταση – Επιστροφή Προϊόντων”).

Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.Senu.gr παρέχει το περιεχόμενο (πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κ.λπ.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου “όπως ακριβώς έχουν”.

Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα του το Senu.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λπ.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

4. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Εκτός των ρητά αναφερομένων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και προμηθευτών), όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, κειμένων και οπτικοακουστικού υλικού, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Senu.gr και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, μεταποίηση, μεταπώληση ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του Senu.gr.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα διακριτικά γνωρίσματα, κείμενα και οπτικοακουστικό υλικό που αντιπροσωπεύουν το Senu.gr ή/και το ηλεκτρονικό του κατάστημα www.Senu.gr ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του Senu.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή τους στην ιστοσελίδα www.Senu.gr και στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Senu.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση αδείας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5. Ευθύνη Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.Senu.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα του Senu.gr για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό ή αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου.

Επιπλέον, οι ιδιώτες-φυσικά πρόσωπα αποδέχονται ότι τα προϊόντα που παραγγέλνουν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.Senu.gr προορίζονται για προσωπική χρήση.

6. Ασφάλεια

Το Senu.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφάλειας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος του Senu.gr επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειάς του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίησή μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα του Senu.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).

Αυτόματη Αποσύνδεση

Εάν δεν υπάρξει καμία δραστηριότητα για 60 λεπτά γίνεται αυτόματη αποσύνδεση από το χώρο μελών του ηλεκτρονικού καταστήματος του Senu.gr.

Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)

Η πρόσβαση στα συστήματα του Senu.gr (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες / χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρίας.

Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές σε φυσικό κατάστημα ισχύουν και στην περίπτωση του ηλεκτρονικού καταστήματος. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη/μέλος στο Senu.gr είναι εμπιστευτικές και το Senu.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα: 

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

Το Senu.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Στην περίπτωση που το Senu.gr χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων του, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.

Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.

Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Ενημερωτικά Newsletters θα λαμβάνετε μόνον εφόσον το επιθυμείτε και το δηλώσετε κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας ως μέλος στην ιστοσελίδα www.Senu.gr ή σε απευθείας εγγραφή σας στο ενημερωτικό Newsletter του Senu.gr.

Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα του Senu.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

7. Κώδικας Δεοντολογίας

Το Senu.gr ακολουθεί τον Κώδικα Καταναλωτικής Δεοντολογίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Περισσότερα εδώ.

8. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Το Senu.gr αναγνωρίζει πόσο σημαντική είναι η προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του διαδικτυακού της τόπου.

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα www.Senu.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας, ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κ.λπ.). Επίσης, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.Senu.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και χρησιμοποιεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων.

Αναλυτικές πληροφορίες για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας είναι διαθέσιμες στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Privacy Notice).

Αν είστε ηλικίας κάτω των 15 ετών, πριν αποφασίσετε αν αποδέχεστε ή όχι τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις θα πρέπει να τους μελετήσετε με το γονέα ή τον κηδεμόνα σας και να τους κατανοήσετε πλήρως, τόσο εσείς όσο και ο γονέας ή ο κηδεμόνας σας. Η αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων από τον γονέα ή κηδεμόνα θα εκλαμβάνεται ότι αυτοί συναινούν με αυτούς για λογαριασμό σας. Συνιστάται στους γονείς ή τους κηδεμόνες να επιβλέπουν τα παιδιά τους κατά τη χρήση του Internet και κινητών ή άλλων συσκευών. Αν προσκαλέσετε τα παιδιά σας να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία, παρέχετε εκ μέρους τους τη συγκατάθεσή σας στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

9. GDPR

Για το Senu.gr ο σεβασμός και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί δέσμευση. Κατανοούμε και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι είστε ενήμεροι και ενδιαφέρεσθε για τα προσωπικά σας δεδομένα. Δείτε περισσότερα εδώ (ίδιο με τα Προσωπικά Δεδομένα).

10. Χρήση Cookies

Το Senu.gr χρησιμοποιεί τεχνολογία “cookies” για να βελτιώσει και να διευκολύνει την επίσκεψή σας στον ιστότοπό του. Τα αρχεία “cookies” αποστέλλονται στον υπολογιστή σας και σας αναγνωρίζουν ως συγκεκριμένο χρήστη, αποθηκεύοντας τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τεχνικές πληροφορίες.

Αναλυτικές πληροφορίες για την χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας και τις επιλογές σας είναι διαθέσιμες στην Πολιτική Χρήσης Cookies (Cookies Policy).

11. Αγορά Προϊόντων

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε αντιπροσωπευτικά προϊόντα οικιακού και τεχνικού εξοπλισμού διαφόρων εταιριών που συνεργάζεται το Senu.gr.

Για να διευκολύνουμε την αναζήτηση σας, έχουμε κατανείμει τα προϊόντα μας σε κεντρικές κατηγορίες. Όλες οι κατηγορίες αναπτύσσονται σε ένα δέντρο υποκατηγοριών. Στόχος μας είναι να φτάσετε στο τελικό προϊόν με τα λιγότερα δυνατά κλικ.

Στην περίπτωση που ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, χρησιμοποιήστε την “αναζήτηση”, που θα σας οδηγήσει κατ’ ευθείαν στη συγκεκριμένη επιλογή σας.

Το Senu.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εγγυηθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ηλεκτρονικών αγορών τηλεφωνικά: 231 553 8306 (αστική χρέωση) ή μέσω e-mail: info@Senu.gr.

Επίσης σας συνιστούμε πριν προβείτε σε αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να επισκεφτείτε την ενότητα “Μεταφορικά” και “Τρόποι Πληρωμής”, όπου θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τον τρόπο αγοράς και αποστολής των προϊόντων.

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.

Κατά την εξέλιξη της παραγγελίας σας μπορείτε να επισκέπτεσθε την ενότητα “Οι παραγγελίες μου” στην ιστοσελίδα μας ώστε να ενημερώνεστε για την πρόοδο της παραγγελίας σας. Τα στάδια προόδου παραγγελίας είναι τα ακόλουθα:

“Νέα”: Η παραγγελία σας έχει παραληφθεί από συνεργάτη της εταιρίας μας ο οποίος την ελέγχει ως προς την ορθότητα της.

“Σε εξέλιξη”: Η παραγγελία σας βρίσκεται στο στάδιο συγκέντρωσης προϊόντων στην αποθήκη μας.

“Απεστάλη”: Τα προϊόντα της παραγγελίας συλλέχθηκαν και έχουν δρομολογηθεί για αποστολή στο χώρο σας.

“Παραδόθηκε”: Τα προϊόντα της παραγγελίας έχουν παραδοθεί στο χώρο σας ή στο πρακτορείο της επιλογής σας.

“Δεν παραδόθηκε”: Τα προϊόντα της παραγγελίας δεν μπόρεσαν να παραδοθούν στο χώρο σας ή στο πρακτορείο της επιλογής σας. Θα επικοινωνήσει μαζί σας το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

“Ακυρωμένη”: Η παραγγελία σας έχει ακυρωθεί από την αποθήκη, συνήθως μετά από συνεννόηση μαζί σας.

“Απόρριψη Πληρωμής”: Δεν έχει γίνει αποδεκτή η κάρτα σας και δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω πιστωτικής κάρτας.

Σε περίπτωση που στην παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail. Εναλλακτικά, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα μας.

Σε περίπτωση που δεν λάβετε σχετικό e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας ή ειδοποίησή μας μέσω τηλεφώνου, αποτελεί υποχρέωσή σας να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση, καθώς πιθανά υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε δηλώσει. Το Senu.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που έχετε καταχωρήσει λανθασμένα τα στοιχεία επικοινωνίας σας με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η επικοινωνία μας μαζί σας.

12. Αντικατάσταση – Επιστροφή Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή/και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους.

Δωρεάν Αντικατάσταση Προϊόντων 

Παρέχεται εφόσον παραλάβατε ελαττωματικό προϊόν

Διαδικασία Αντικατάστασης 

 1. Αποστολή Φωτογραφίας: Φωτογραφίστε και στείλτε στο info@bigmall.gr τη φωτογραφία του προϊόντος.
 2. Τηλεφωνική Επικοινωνία: Καλέστε στο 231 553 8306 για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της αντικατάστασης.
 3. Συσκευάστε το Προϊόν: Συσκευάστε το με τον ίδιο τρόπο που το παραλάβατε. Το προϊόν πρέπει να αποσταλεί με τις ίδιες προδιαγραφές με αυτές που παραλήφθηκε. Μην ξεχάσετε να βάλετε στη συσκευασία του και όλα τα συνοδευτικά έντυπα (π.χ. Απόδειξη-Τιμολόγιο, αποδεικτικό από Courier, καρτελάκια προϊόντος).
 4. Μεταφορική – Courier: Θα το παραλάβει η αντίστοιχη εταιρία που σας το απέδωσε και θα το μεταφέρει σε εμάς χωρίς καμία επιβάρυνση.

Σημείωση: Αν στην περίπτωση του ελέγχου προκύψει ότι το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό, τότε σας το επιστρέφουμε και επιβαρύνεστε τα μεταφορικά.

 

Επιστροφές Προϊόντων 

Αποδεκτές, όταν τηρούνται, όλοι οι παρακάτω όροι:

 • Όταν το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
 • Το προϊόν συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς καθώς και όλα του τα έγγραφα (π.χ. ΔΑ, αποδεικτικό από Courier).
 • Το προϊόν και η συσκευασία του πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν (χωρίς φθορές).
 • Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί ή/και πλυθεί.
 • Το προϊόν πρέπει να φέρει τα “ταμπελάκια” του.

Σημείωση: Προϊόντα που φέρουν χρήση για όρους υγιεινής, δεν επιστρέφονται.

Διαδικασία Επιστροφής 

 1. Αποστολή Φωτογραφίας: Φωτογραφήστε και στείλτε στο info@bigmall.gr τη φωτογραφία του προϊόντος.
 2. Τηλεφωνική Επικοινωνία: Καλέστε στο 231 553 8306 για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.
 3. Συσκευάστε το Προϊόν: Συσκευάστε το με τον ίδιο τρόπο που το παραλάβατε. Το προϊόν πρέπει να αποσταλεί με τις ίδιες προδιαγραφές με αυτές που παραλήφθηκε. Μην ξεχάσετε να βάλετε στη συσκευασία του και όλα τα συνοδευτικά έντυπα (π.χ. Απόδειξη-Τιμολόγιο, αποδεικτικό από Courier, καρτελάκια προϊόντος).
 4. Μεταφορικά: Επιλέξτε όποια μεταφορική ή courier εταιρία επιθυμείτε καθώς τα έξοδα αποστολής βαρύνουν αποκλειστικά εσάς.
  Προσοχή! Δεν θα παραλάβουμε κανένα προϊόν αν κατά την παραλαβή του, μας ζητηθεί να πληρώσουμε τα μεταφορικά, ή να χρεωθούμε το αντίστοιχο ποσό.
 5. Έλεγχος – Ενημέρωση: Παραλαμβάνουμε το προϊόν σας και (εντός 10 εργάσιμων ημερών), ελέγχουμε αν τηρήθηκαν όλοι οι όροι για τις επιστροφές προϊόντων.

Αν δεν τηρήθηκαν δεν υπάρχει κανένας αντιλογισμός και μπορείτε να μας ζητήσετε να σας στείλουμε και πάλι το προϊόν αυτό, με την επιβάρυνση των μεταφορικών να είναι δική σας.
Αν τηρήθηκαν οι όροι τότε σας επιστρέφουμε την αξία του προϊόντος (όπως αυτή απεικονιζόταν στην παραγγελία σας) και μπορείτε να την λάβετε με τους εξής τρόπους:

α) Πίστωση στον ηλεκτρονικό λογαριασμό σας, για μελλοντική αγορά προϊόντων μας

β) Εφόσον η πληρωμή έγινε με κάρτα, επιστροφή του αντίστοιχου ποσού στην κάρτα σας

γ) Κατάθεση σε Λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς

δ) Έμβασμα σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα (στην περίπτωση αυτή τα έξοδα εμβάσματος, βαρύνουν εσάς)

Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης του καταναλωτή

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ – Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανευρωπαϊκής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη εδώ

13. Εγγύηση

Τα προϊόντα της ιστοσελίδας μας δεν υπόκεινται σε κάποια εγγύηση λόγω του απλού είδους τους. Όσα προϊόντα, τελείως κατ’ εξαίρεση, υπόκεινται σε εγγύηση του κατασκευαστή, ισχύει η νόμιμη εγγύηση του κατασκευαστή, όπως θα προκύπτει και από το σχετικό συνοδευτικό έντυπο που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία.

14. Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας σας μπορείτε ανά πάσα στιγμή να πατήσετε το κουμπί “Προηγούμενο Βήμα” ώστε να επιστρέψετε στο προηγούμενο βήμα της διαδικασίας. Σε περίπτωση που έχετε φτάσει στο τελευταίο στάδιο, πριν την τελική καταχώρηση της παραγγελίας σας, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί “cancel-ακύρωση” που θα εμφανιστεί σε ειδικό παράθυρο που ανοίγει με σκοπό να επιβεβαιώσει την καταχώρηση της παραγγελίας σας. Κάνοντας “κλικ” στο κουμπί αυτό, διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας και μπορείτε να συνεχίσετε να πλοηγήστε στο web site μας.

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ηλεκτρονικών αγορών τηλεφωνικά: 231 553 8306 (από σταθερό – αστική χρέωση) ή μέσω e-mail: info@Senu.gr και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, δεν επιστρέφονται μετρητά αλλά η επιστροφή γίνεται μέσω της Τράπεζας Πειραιώς στην πιστωτική σας κάρτα.

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο ακύρωσης δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

15. Τρόποι Πληρωμής

1. Κατάστημα 

 Εξόφληση και Παραλαβή της Παραγγελίας με:
– Μετρητά
– Κάρτα
– Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

 Σημείωση: Η Εξόφληση με Μετρητά ισχύει για παραγγελίες Τελικής Αξίας μικρότερες των 500 ευρώ, σύμφωνα με το Νόμο Ν.4446/2016 άρθρο 69 § 2. Για Παραγγελίες Τελικής Αξίας μεγαλύτερες των 500 ευρώ η εξόφληση αναγκαστικά πρέπει να γίνει με Κάρτα ή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

 Διαθέσιμος Τρόπος Πληρωμής για Παραγγελίες με:
– Παραλαβή από το Κατάστημα

 Χρόνος Παραμονής Παραγγελίας στο Κατάστημα: 15 ημερολογιακές μέρες, από την ημερομηνία που σας ενημερώσαμε (με email και τηλεφωνικά) ότι μπορείτε να την παραλάβετε.

 Ημέρες & Ώρες Πληρωμής & Παραλαβής: Δευτέρα – Παρασκευή (εργάσιμες) | 11:00 – 17:00.

 Διεύθυνση Καταστήματος: Γαριβάλδη 25 & Μιαούλη, 546 42, Θεσσαλονίκη.

 Τηλέφωνο801 101 0215 για οποιαδήποτε συνεννόηση – πληροφορία.

2. Αντικαταβολή 

 Κόστος Αντικαταβολής: 3 ευρώ.

 Διαθέσιμος Τρόπος Πληρωμής για Παραγγελίες με:
– Αποστολή με Courier
– Αποστολή με Μεταφορική

 Σημείωση: Η Αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες Τελικής Αξίας (Αξία Προϊόντων + Μεταφορικά + Αντικαταβολή) μικρότερες των 500 ευρώ, σύμφωνα με το Νόμο Ν.4446/2016 άρθρο 69 § 2.

 Τηλέφωνο801 101 0215 για οποιαδήποτε συνεννόηση – πληροφορία.

3. Κάρτα 

 Τύποι Αποδεκτών Καρτών:
– Χρεωστικές
– Πιστωτικές
– Προπληρωμένες
Με ένδειξη: Visa, MasterCard, Maestro

 Ασφάλεια Συναλλαγών: Ανώτατα συστήματα online ασφαλείας μέσω της Everypay
– Πιστοποίηση διεθνούς προτύπου ασφαλείας PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) των συναλλαγών σας
– Κρυπτογράφηση SSL 128bit
– 3D Secure (υπηρεσίες πιστοποίησης των κατόχων καρτών πληρωμής μέσω Verified-by-Visa και MasterCard Secure Code)

 Ενημέρωση: Τα στοιχεία της κάρτας σας τα χειρίζεται η Everypay και δεν αποστέλλονται ποτέ στο Senu.gr παρά μόνο αν έγινε ή όχι η πληρωμή και το ποσό αυτής

 Διαθέσιμος Τρόπος Πληρωμής για Παραγγελίες με:
– Παραλαβή από το Κατάστημα
– Παραλαβή με δική σας Μεταφορική
– Αποστολή με Courier
– Αποστολή με Μεταφορική

 Παρατήρηση: Μετά την επιτυχή πληρωμή σας με κάρτα, πρέπει να λάβετε email επιβεβαίωσης για την παραγγελία σας. Στην περίπτωση που δε λάβετε (ελέγξτε και τα ανεπιθύμητα, για να είστε σίγουροι), επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά (801 101 0215) ή μέσω email (info@Senu.gr), για να μπορέσουμε να λάβουμε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας.

 Τηλέφωνο801 101 0215 για οποιαδήποτε πληροφορία.

4. Κατάθεση σε Τράπεζα 

 Πιστωτικό Ίδρυμα: Τράπεζα Πειραιώς
– IBAN: GR93 0172 2300 0052 3009 3689 082
– Δικαιούχος: Alpha Network O.E. (Senu.gr)
– Αιτιολογία Κατάθεσης: Αριθμός Παραγγελίας ή/και Ονοματεπώνυμο (που δηλώσατε στην παραγγελία σας)

 Ενέργεια: Παρακαλούμε, μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής σας, ενημερώστε μας τηλεφωνικά (801 101 0215) ή μέσω email (info@Senu.gr) προσκομίζοντας το αποδεικτικό κατάθεσης.

 Διαθέσιμος Τρόπος Πληρωμής για Παραγγελίες με:
– Παραλαβή από το Κατάστημα
– Παραλαβή με δική σας Μεταφορική
– Αποστολή με Courier
– Αποστολή με Μεταφορική

 Χρόνος Αναμονής Πληρωμής Παραγγελίας: 5 εργάσιμες μέρες. Μετά το πέρας του διαστήματος και εφόσον η παραγγελία δεν έχει εξοφληθεί, ακυρώνεται.

 Τηλέφωνο801 101 0215 για οποιαδήποτε πληροφορία.

 Επιλέγοντας τον τρόπο επιθυμητής Παραλαβής – Παράδοσης της παραγγελίας σας, εμφανίζονται αυτόματα και οι Διαθέσιμοι Τρόποι Πληρωμής της, στη Σελίδα Ολοκλήρωσης της Παραγγελίας σας.

16. Τιμές Προϊόντων

Σε κάθε περίπτωση αν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή αναγραφή των στοιχείων και των τιμών που παραθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εμφάνισης τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων. Για το λόγο αυτό, για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις, σας συνιστούμε πριν από κάθε πληρωμή και την ολοκλήρωση της παραγγελία σας να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ηλεκτρονικών αγορών τηλεφωνικά: 231 553 8306 (αστική χρέωση) ή μέσω e-mail: info@Senu.gr.

17. Παραγγελία / Παράδοση Προϊόντων / Έξοδα Αποστολής

1. Παραλαβή από το Κατάστημα

Καμία απολύτως επιβάρυνση.

Χρόνος Παραμονής στο Κατάστημα: 15 ημερολογιακές μέρες, από την ημερομηνία που σας ενημερώσαμε (με email και τηλεφωνικά) ότι μπορείτε να το παραλάβετε.

Ημέρες & Ώρες Παραλαβής: Δευτέρα – Παρασκευή (εργάσιμες) | 11:00 – 17:00.

Διεύθυνση Καταστήματος: Γαριβάλδη 25 & Μιαούλη, 546 42, Θεσσαλονίκη.

Τηλέφωνο801 101 0215 για οποιαδήποτε πληροφορία.

2. Παραλαβή με δική σας Μεταφορική

Καμία απολύτως επιβάρυνση.

Χρόνος Παραμονής στο Κατάστημα: 15 ημερολογιακές μέρες, από την ημερομηνία που σας ενημερώσαμε (με email και τηλεφωνικά) ότι μπορείτε να το παραλάβετε.

Ημέρες & Ώρες Παραλαβής: Δευτέρα – Παρασκευή (εργάσιμες) | 11:00 – 17:00.

Διεύθυνση Καταστήματος: Γαριβάλδη 25 & Μιαούλη, 546 42, Θεσσαλονίκη.

Τηλέφωνο801 101 0215 για οποιαδήποτε πληροφορία.

3. Αποστολή με Courier

Κόστος Μεταφορικών:
– Για κάθε παραγγελία έως 5 κιλών βάρους, το κόστος μεταφορικών είναι 2.9 ευρώ.
– Εφόσον η παραγγελία ξεπεράσει τα 5 κιλά βάρους, προστίθεται 1 ευρώ για κάθε έξτρα κιλό βάρους.
– Μόλις η παραγγελία ξεπεράσει τα 49 ευρώ σε αξία προϊόντων, παρέχεται έκπτωση 2.9 ευρώ από το κόστος των μεταφορικών.

Χρόνος Παράδοσης: 3-4 εργάσιμες μέρες, από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας.

Ημέρες & Ώρες Παράδοσης: Δευτέρα – Παρασκευή (εργάσιμες) | 9:00 – 17:00.

Τόπος Παράδοσης: Η διεύθυνση που δηλώσατε στην παραγγελία σας (στην πόρτα σας).

Εταιρία Ταχυμεταφοράς: ΕΛΤΑ Courier.

Απομακρυσμένες Περιοχές: Η παράδοση μπορεί να διαρκέσει κατά 2-3 εργάσιμες μέρες περισσότερο.

Αντικαταβολή: Επιλέγοντας ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, χρεώνεστε με 3 ευρώ.

Τηλέφωνο801 101 0215 για οποιαδήποτε πληροφορία.

4. Αποστολή με Μεταφορική

Κόστος Μεταφορικών:
– Για κάθε παραγγελία έως 5 κιλών βάρους, το κόστος μεταφορικών είναι 2.9 ευρώ.
– Εφόσον η παραγγελία ξεπεράσει τα 5 κιλά βάρους, προστίθεται 0.50 ευρώ για κάθε έξτρα κιλό βάρους.
– Μόλις η παραγγελία ξεπεράσει τα 49 ευρώ σε αξία προϊόντων, παρέχεται έκπτωση 2.9 ευρώ από το κόστος των μεταφορικών.

Χρόνος Παράδοσης: 4-7 εργάσιμες μέρες, από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας.

Ημέρες & Ώρες Παράδοσης: Δευτέρα – Παρασκευή (εργάσιμες) | 9:00 – 17:00.

Τόπος Παράδοσης: Η διεύθυνση που δηλώσατε στην παραγγελία σας (επί πεζοδρομίου).

Μεταφορική: Μέτμπα Μεταφορική.

Απομακρυσμένες Περιοχές: Η παράδοση μπορεί να διαρκέσει κατά 3-4 εργάσιμες μέρες περισσότερο.

Αντικαταβολή: Επιλέγοντας ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, χρεώνεστε με 3 ευρώ.

Τηλέφωνο801 101 0215 για οποιαδήποτε πληροφορία.

Όλη η διαδικασία υπολογισμού των μεταφορικών και της μεθόδου πληρωμής εκτελείται αυτόματα. Μπορείτε να την παρακολουθείτε με τον έλεγχο του καλαθιού σας.

18. Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις προϊόντων των οποίων η παραγγελία μπορεί να “κολλήσει” στο τελωνείο ή στη μεταφορά τους, με αποτέλεσμα να μην τα έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς το συγκεκριμένο προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό.

Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στα χιλιάδες προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία επικοινωνίας, που έχετε καταχωρήσει, δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

19. Εφαρμοστέο Δίκαιο

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί συνολική συμφωνία μεταξύ του δικτυακού τόπου www.Senu.gr και του επισκέπτη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτήν.

Σε περίπτωση που ανακύψει κάποια διαφορά με κάποιον αγοραστή, θα επιχειρηθεί η επίλυσή της με τρόπο καλόπιστο, και σύμφωνο με τα χρηστά ήθη. Εφόσον το επιθυμούν τα μέρη, μπορεί να υπαχθεί η επίλυση της διαφωνίας στη λύση της διαμεσολάβησης, προκειμένου να βρεθεί μια εξωδικαστική λύση στο πλαίσιο της καλής πίστης. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς με οποιονδήποτε τρόπο, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Πολιτική Cookies

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται από έναν ιστότοπο σε έναν φυλλομετρητή (internet browser) κατά την πλοήγησή μας και στη συνέχεια μπορεί να τα ανακτήσει, ώστε να αναγνωρίσει τον browser την επόμενη φορά που θα επισκεφτεί τον ιστότοπο. Όμως ουδέποτε τα cookies δεν περιέχουν προσωπικές πληροφορίες, οι οποίες θα μπορούσαν να επιτρέψουν σε οποιονδήποτε να επικοινωνήσει με τον επισκέπτη του ιστότοπου όπως π.χ. e-mail, κ.λπ, και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή. Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του ιστοτόπου Senu.gr, τη σωστή περιήγησή σας, τη σύνδεση και τη μετακίνηση στις σελίδες καθώς και για την παροχή διαφημιστικού περιεχομένου βασιζόμενο στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας. Επίσης, χρησιμοποιούμε τα cookies για να αναλύσουμε πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν το Senu.gr, πώς περιηγούνται ή αν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα για να το διορθώσουμε καθώς και για την βελτίωση της δομής και περιεχομένου του Senu.gr.

Το Senu.gr ενδέχεται να χρησιμοποιεί cookies των παρακάτω ειδών για να προωθήσει την καλύτερη εξυπηρέτηση των περιηγητών στον ιστότοπο, την εξατομίκευση των πληροφοριών και των προτιμήσεων του εκάστοτε φυλλομετρητή.

α) Απαραίτητα cookies

Είναι τα cookies που είναι απαραίτητα για την λειτουργία ενός ιστότοπου. Χωρίς τα cookies ο ιστότοπος δεν μπορεί να λειτουργήσει κανονικά. Για την συγκεκριμένη κατηγορία cookies δεν ζητούμε την ειδική συγκατάθεση σας. Για όλα τα άλλα cookies απαιτείται η συγκατάθεση σας.

β) Cookies λειτουργικότητας

Είναι cookies που βελτιώνουν την λειτουργικότητα του ιστότοπου. Χάρη στη χρήση των συγκεκριμένων cookies η περιήγηση προσαρμόζεται στα ενδιαφέροντα σας και έτσι μπορούμε να εξοικονομήσουμε τον χρόνο που θα χάνατε επανεισάγοντας πληροφορίες.

Οι πληροφορίες που συλλέγουν τα cookies αυτά αφορούν την περιήγησή σας στο Senu.gr αποκλειστικά και δεν είναι δυνατόν να καταγράψουν τη δραστηριότητα της περιήγησής σας σε άλλους ιστότοπους. Αν δεν δεχτείτε αυτά τα cookies, μπορεί να επηρεαστεί η απόδοση και λειτουργικότητα του Senu.gr και να περιοριστεί η πρόσβασή σας σε κάποιο περιεχόμενο του.

γ) Cookies επιδόσεων

Τα cookies επιδόσεων συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν το Senu.gr, για παράδειγμα, ποιες σελίδες επισκέπτονται συχνότερα και αν προκύπτουν μηνύματα σφαλμάτων από ιστοσελίδες. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας.

δ) Cookies στόχευσης/διαφήμισης

Τα cookies στόχευσης χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Συνήθως τοποθετούνται για να θυμούνται την επίσκεψη σας σε μια ιστοσελίδα. Η ιστοσελίδα Senu.gr χρησιμοποιεί την υπηρεσία Google Analytics για σκοπούς στατιστικούς, μάρκετινγκ και διαφήμισης.

Google Analytics

Ο ιστότοπος της Εταιρείας χρησιμοποιεί το Google Analytics, μέσω του οποίου η Εταιρεία μας συγκεντρώνει πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές βοηθούν την Εταιρεία μας να βελτιστοποιήσει τον ιστότοπο της βάσει των προτιμήσεων των επισκεπτών του. Οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται αποστέλλονται και αποθηκεύονται στο server που διαθέτει η Google στις ΗΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Προστασίας της Google παρακαλώ να επισκεφτείτε τον κατώτερω https://policies.google.com/privacy και ειδικότερα σύνδεσμο https://support.google.com/analytics/answer/6004245. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την συλλογή των δεδομένων σας από το Google Analytics, έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε στον περιηγητή σας το πρόγραμμα της Google Analytics Opt out στον κατωτέρω σύνδεσμο: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.

Έλεγχος

Μπορείτε να ελέγχετε και/ή να διαγράφετε τα cookies ανάλογα με τις επιθυμίες σας, μέσω των αντίστοιχων ρυθμίσεων της ιστοσελίδας. Παράλληλα μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή σας (ή σε οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιείται για την περιήγηση σας στο internet), όπως και να ρυθμίσετε τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης για το internet (web browsers) κατά τρόπο που να μην επιτρέπουν την εγκατάσταση cookies.

Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε εσείς από μόνοι σας ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο (web Site). Επίσης με την διαγραφή των cookies ενδέχεται να μην λειτουργούν μερικές υπηρεσίες.

Για να προσαρμόσετε την χρήση των cookies στις επιθυμίες σας, πατήστε εδώ

Αποδοχή Εγκατάστασης

Ο επισκέπτης με την πλοήγησή του στον ιστότοπο του Senu.gr ενημερώνεται την πρώτη φορά που εισέρχεται σε αυτόν με σχετική αναφορά στο πάνω μέρος της σελίδας πως αποδέχεται και καταλαβαίνει ότι είναι απαραίτητη η χρήση των τεχνικών cookies για την εύρυθμη λειτουργία του.

Κατά συνέπεια, η χρήση των τεχνικών cookies, ακριβώς επειδή είναι τεχνικώς απαραίτητη για την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας, δεν υπόκειται σε συγκατάθεση.

Όσον αφορά, παράλληλα, τα υπόλοιπα cookies, είναι προαιρετικά και χρησιμεύουν στη βελτιστοποίηση της χρήσης της ιστοσελίδας, ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να τα ανακαλέσετε. Σ’ αυτήν την περίπτωση όμως μπορεί να υπάρξει σημαντική επίπτωση τόσο στη λειτουργικότητα του ιστότοπου, όσο και στη δυνατότητα λήψης πληροφοριών ή και υπηρεσιών από την εταιρεία Senu.gr.

Πολιτική Αντικατάστασης - Επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Δωρεάν Αντικατάσταση Προϊόντων

Παρέχεται εφόσον παραλάβατε ελλαττωματικό προϊόν

Διαδικασία Αντικατάστασης

1. Αποστολή Φωτογραφίας: Φωτογραφήστε και στείλτε στο info@Senu.gr τη φωτογραφία του προϊόντος.

2. Τηλεφωνική Επικοινωνία: Καλέστε στο 801 101 0215 για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της αντικατάστασης.

3. Συσκευάστε το Προϊόν: Συσκευάστε το με τον ίδιο τρόπο που το παραλάβατε. Το προϊόν πρέπει να αποσταλεί με τις ίδιες προδιαγραφές με αυτές που παραλήφθηκε.
 Μην ξεχάσετε να βάλετε στη συσκευασία του και όλα τα συνοδευτικά έντυπα (π.χ. Απόδειξη-Τιμολόγιο, αποδεικτικό από Courier, καρτελάκια προϊόντος).

4. Μεταφορική – Courier: Επιλέξτε όποια μεταφορική ή courier εταιρία επιθυμείτε καθώς τα έξοδα αποστολής βαρύνουν αποκλειστικά εσάς. Προσοχή! Δεν θα παραλάβουμε κανένα προϊόν αν κατά την παραλαβή του, μας ζητηθεί να πληρώσουμε τα μεταφορικά, ή να χρεωθούμε το αντίστοιχο ποσό.

Επιστροφές Προϊόντων

Αποδεκτές, όταν τηρούνται, όλοι οι παρακάτω όροι:

 • Όταν το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
 • Το προϊόν συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς καθώς και όλα του τα έγγραφα (π.χ. ΔΑ, αποδεικτικό από Courier).
 • Το προϊόν και η συσκευασία του πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν (χωρίς φθορές).
 • Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί ή/και πλυθεί.
 • Το προϊόν πρέπει να φέρει τα “ταμπελάκια” του.

Σημείωση: Προϊόντα που φέρουν χρήση για όρους υγιεινής, δεν επιστρέφονται.

Διαδικασία Επιστροφής

1. Αποστολή Φωτογραφίας: Φωτογραφήστε και στείλτε στο info@Senu.gr τη φωτογραφία του προϊόντος.

2. Τηλεφωνική Επικοινωνία: Καλέστε στο 801 101 0215 για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.

3. Συσκευάστε το Προϊόν: Συσκευάστε το με τον ίδιο τρόπο που το παραλάβατε. Το προϊόν πρέπει να αποσταλεί με τις ίδιες προδιαγραφές με αυτές που παραλήφθηκε.
 Μην ξεχάσετε να βάλετε στη συσκευασία του και όλα τα συνοδευτικά έντυπα (π.χ. Απόδειξη-Τιμολόγιο, αποδεικτικό από Courier, καρτελάκια προϊόντος).

4. Μεταφορικά: Επιλέξτε όποια μεταφορική ή courier εταιρία επιθυμείτε καθώς τα έξοδα αποστολής βαρύνουν αποκλειστικά εσάς.
 Προσοχή! Δεν θα παραλάβουμε κανένα προϊόν αν κατά την παραλαβή του, μας ζητηθεί να πληρώσουμε τα μεταφορικά, ή να χρεωθούμε το αντίστοιχο ποσό.

5. Έλεγχος – Ενημέρωση: Παραλαμβάνουμε το προϊόν σας και (εντός 10 εργάσιμων ημερών), ελέγχουμε αν τηρήθηκαν όλοι οι όροι για τις επιστροφές προϊόντων.
Αν δεν τηρήθηκαν δεν υπάρχει κανένας αντιλογισμός και μπορείτε να μας ζητήσετε να σας στείλουμε και πάλι το προϊόν αυτό, με την επιβάρυνση των μεταφορικών να είναι δική σας.
Αν τηρήθηκαν οι όροι τότε σας επιστρέφουμε την αξία του προϊόντος (όπως αυτή απεικονιζόταν στην παραγγελία σας) και μπορείτε να την λάβετε με τους εξής τρόπους:
α) Πίστωση στον ηλεκτρονικό λογαριασμό σας, για μελλοντική αγορά προϊόντων μας
β) Εφόσον η πληρωμή έγινε με κάρτα, επιστροφή του αντίστοιχου ποσού στην κάρτα σας
γ) Κατάθεση σε Λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς
δ) Έμβασμα σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα (στην περίπτωση αυτή τα έξοδα εμβάσματος, βαρύνουν εσάς)

Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης του καταναλωτή

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ – Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανευρωπαϊκής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη εδώ

Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Κατάστημα

Εξόφληση και Παραλαβή της Παραγγελίας με:
– Μετρητά
– Κάρτα
– Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Σημείωση: Η Εξόφληση με Μετρητά ισχύει για παραγγελίες Τελικής Αξίας μικρότερες των 500 ευρώ, σύμφωνα με το Νόμο Ν.4446/2016 άρθρο 69 § 2. Για Παραγγελίες Τελικής Αξίας μεγαλύτερες των 500 ευρώ η εξόφληση αναγκαστικά πρέπει να γίνει με Κάρτα ή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

 Διαθέσιμος Τρόπος Πληρωμής για Παραγγελίες με:
– Παραλαβή από το Κατάστημα

Χρόνος Παραμονής Παραγγελίας στο Κατάστημα: 15 ημερολογιακές μέρες, από την ημερομηνία που σας ενημερώσαμε (με email και τηλεφωνικά) ότι μπορείτε να την παραλάβετε.

Ημέρες & Ώρες Πληρωμής & Παραλαβής: Δευτέρα – Παρασκευή (εργάσιμες) | 11:00 – 19:00.

Διεύθυνση Καταστήματος: Γαριβάλδη 25 & Μιαούλη, 546 42, Θεσσαλονίκη.

Τηλέφωνο801 101 0215 για οποιαδήποτε συνεννόηση – πληροφορία.

2. Αντικαταβολή

Κόστος Αντικαταβολής: 2.9 ευρώ.

 Διαθέσιμος Τρόπος Πληρωμής για Παραγγελίες με:
– Αποστολή με Courier
– Αποστολή με Μεταφορική

Σημείωση: Η Αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες Τελικής Αξίας (Αξία Προϊόντων + Μεταφορικά + Αντικαταβολή) μικρότερες των 500 ευρώ, σύμφωνα με το Νόμο Ν.4446/2016 άρθρο 69 § 2.

Τηλέφωνο801 101 0215 για οποιαδήποτε συνεννόηση – πληροφορία.

3. Κάρτα

Τύποι Αποδεκτών Καρτών:
– Χρεωστικές
– Πιστωτικές
– Προπληρωμένες
Με ένδειξη: Visa, MasterCard, Maestro

Ασφάλεια Συναλλαγών: Ανώτατα συστήματα online ασφαλείας μέσω του ePOS της Viva Wallet.
– Πιστοποίηση διεθνούς προτύπου ασφαλείας PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) των συναλλαγών σας
– Κρυπτογράφηση SSL 128bit
– 3D Secure (υπηρεσίες πιστοποίησης των κατόχων καρτών πληρωμής μέσω Verified-by-Visa και MasterCard Secure Code)

«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCIDSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»

Ενημέρωση: Τα στοιχεία της κάρτας σας τα χειρίζεται η EveryPay και δεν αποστέλλονται ποτέ στο Senu.gr παρά μόνο αν έγινε ή όχι η πληρωμή και το ποσό αυτής

 Διαθέσιμος Τρόπος Πληρωμής για Παραγγελίες με:
– Παραλαβή από το Κατάστημα
– Παραλαβή με δική σας Μεταφορική
– Αποστολή με Courier
– Αποστολή με Μεταφορική

Παρατήρηση: Μετά την επιτυχή πληρωμή σας με κάρτα, πρέπει να λάβετε email επιβεβαίωσης για την παραγγελία σας. Στην περίπτωση που δε λάβετε (ελέγξτε και τα ανεπιθύμητα, για να είστε σίγουροι), επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά (801 101 0215) ή μέσω email (info@Senu.gr), για να μπορέσουμε να λάβουμε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας.

Τηλέφωνο801 101 0215 για οποιαδήποτε πληροφορία.

4. Κατάθεση σε Τράπεζα

Πιστωτικό Ίδρυμα: Τράπεζα Πειραιώς
– IBAN: GR26 0172 2300 0052 3009 9788 775
– Δικαιούχος: Alpha Network O.E. (Senu.gr)
– Αιτιολογία Κατάθεσης: Αριθμός Παραγγελίας ή/και Ονοματεπώνυμο (που δηλώσατε στην παραγγελία σας)

Ενέργεια: Παρακαλούμε, μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής σας, ενημερώστε μας τηλεφωνικά (801 101 0215) ή μέσω email (info@Senu.gr) προσκομίζοντας το αποδεικτικό κατάθεσης.

 Διαθέσιμος Τρόπος Πληρωμής για Παραγγελίες με:
– Παραλαβή από το Κατάστημα
– Παραλαβή με δική σας Μεταφορική
– Αποστολή με Courier
– Αποστολή με Μεταφορική

Χρόνος Αναμονής Πληρωμής Παραγγελίας: 5 εργάσιμες μέρες. Μετά το πέρας του διαστήματος και εφόσον η παραγγελία δεν έχει εξοφληθεί, ακυρώνεται.

Τηλέφωνο801 101 0215 για οποιαδήποτε πληροφορία.

Επιλέγοντας τον τρόπο επιθυμητής Παραλαβής – Παράδοσης της παραγγελίας σας, εμφανίζονται αυτόματα και οι Διαθέσιμοι Τρόποι Πληρωμής της, στη Σελίδα Ολοκλήρωσης της Παραγγελίας σας.